Tietoa yrityksestämme

Meille tärkeitä asioita:

01

Asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus

02

Huolellisuus

03

Rehellisyys

Meistä

Olemme Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa ja Pirkanmaan alueella toimiva yrittelijäs ja energinen maalausalan perheyritys. Firmamme on perustettu vuonna 2021, joten olemme täyttä intoa omaava nuori yritys.

Pintanix Seinäjoki on perustettu 2000- luvun alussa toimineen yrityksen jatkumoksi. Itsenäisenä firma on toiminut vuodesta 2021 alkaen. Näin ollen työrutiinia ja ammattiosaamista löytyy. Tarjoamme teille Etelä-Pohjalaista ammattiosaamista sekä mukavaa ja ripeää palvelua asian mukaisilla takuilla.

Meille on kertynyt vuosien saatossa lukuisia tyytyväisiä asiakkaita – ja hoidamme työt jatkossakin huolellisesti kymmenien tuhansien neliömetrien kokemuksella.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista urakoitsijaa/yhteistyökumppani katto- tai julkisivuhuoltotöihin. Pyrimme toimimaan ripeästi niin tarjouksien laatimisessa kuin töissämmekin – kuitenkaan laadusta tinkimättä. 

Annamme töillemme asianmukaisen takuun. Käytämme työssä ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja, tuotteita ja välineitä.

Toimintamme

Teemme kaikki kohteemme henkilökohtaisesti. Tarjouspyynnön jälkeen tulemme henkilökohtaiselle tarkastuskäynnille, jolloin arvioimme kustannukset urakalle ja laadimme  teille tarjouksen kyseisestä kohteesta.

pintanix seinajoki