Tietoa yrityksestämme

Meitä ohjaavia arvoja:

01

Ympäristönsuojelu ja ilmastonmuutoksen hillitseminen

02

Asiakaslähtöisyys ja huolellisuus

03

Kustannustehokkuus ja rehellisyys

Meistä

Olemme koko Suomen alueella toimiva yrittelijäs ja varma maalausalan perheyritys. Päätoimialueemme on kuitenkin Etelä-Pohjanmaa – Pohjanmaa, jota edustamme henkeen ja vereen. Firmamme on perustettu vuonna 2021, joten olemme täyttä intoa omaava nuori yritys.

Meillä on työkokemusta  2000-luvun alusta asti, joten työrutiinia ja ammattiosaamista löytyy. Tarjoamme teille Etelä-Pohjalaista ammattiosaamista sekä mukavaa ja ripeää palvelua asian mukaisilla takuilla.   

Meillä on ollut vuosien saatossa satoja tyytyväisiä asiakkaita ja hoidamme työt jatkossakin huolellisesti, kymmenien tuhansien neliömetrien kokemuksella.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista urakoitsijaa/yhteistyökumppania katto- tai julkisivu remonttiin.

Asiakkaitamme ovat niin yksityistaloudet kuin yritykset ja yhteisöt. Pyrimme toimimaan aina ripeästi niin tarjouksien laatimisessa kuin töissämmekin – kuitenkaan laadusta vähääkään tinkimättä. Annammekin töillemme aina asianmukaisen takuun.

Käytämme töissämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja, tuotteita ja välineitä. Edustamme pinnoitusalalla korkeaa ammattitaitoa, joka on muodostunut vuosien urakoinnin ja kaikenkokoisten urakoiden  perusteella. 

WhatsApp Image 2022 10 11 at 14.41.09
11825685 1778723625688090 1606061138945030728 n

Toimintamme

Palvelemme teitä vuosien työkokemuksella, oikella asenteella ja ennen kaikkea suurella huolellisuudella. Työn jälki ja asiakkaiden tyytyväisyys on meille tärkein asia, unohtamatta ripeää ja laadukasta työtä.

Laadukkaalle työlle antavat hyvän perustan laaja kokemuksemme, vahva ammattitaitomme ja tehokkaat työmenetelmämme, sekä käyttämämme markkinoiden parhaat pinnoitusmateriaalit ja huolellisesti valitut -työvälineet ja työvaiheet.

Teemme kaikki kohteemme henkilökohtaisesti. Tarjouspyynnön jälkeen tulemme henkilökohtaiselle tarkastuskäynnille, jolloin arvioimme kustannukset urakalle ja laadimme  teille tarjouksen kyseisestä kohteesta.